loader

Coaching

Coaching helpt mensen een beter beeld te krijgen van hun kwaliteiten en valkuilen. Ze worden zich bewust van de effecten van hun gedrag op de omgeving en leren zo het gedrag van zichzelf en anderen te beïnvloeden. Coaching richt zich voornamelijk op effectief inzetten van concreet gedrag en communicatie met als doel pro-actief handelen, het verbeteren van prestaties en omstandigheden.

Voor wie?

Voor iedereen die bewustzijn op eigen handelen wil combineren met concrete verandering van gedrag. Het doel van coachen is dat de gecoachte groeit in autonomie en zelfsturend vermogen.

Thema’s

Stressreductie, balans tussen werk en privé, omgaan met agressie, zelfreflectie en zingeving.

Over

Pieter Enkelaar faciliteert mensen zowel privé als in organisaties meer uit zichzelf (en eventueel hun team) te halen. Hij heeft zingeving en spiritualiteit gestudeerd aan de Hogeschool voor Geesteswetenschappen in Utrecht. Vervolgens als coach en trainer geschoold bij 5d waar hij nu werkzaam is. Transactionele Analyse wordt ingezet als psychologisch model in combinatie met andere invloeden. De mens wordt benaderd als een holistisch wezen waar de balans tussen hoofd en hart centraal staat. Als het nodig is wordt er gebruik gemaakt van hartcoherentie-training. Dit is een methode die je in staat stelt je hartslag en ademhaling met elkaar te laten corresponderen om stress te verlagen en zo rust en weerstand te verhogen.

Schermafbeelding 2016-01-31 om 19.53.38

Contact

Voor vragen kan je telefonisch contact opnemen met Pieter Enkelaar via 0650670078 of mail naar p.enkelaar@5d.nu

Voor meer informatie over coaching en training zie www.5d.nu

 

5d-logo